Bliv medlem - og få mange fordele og gratis oplevelser

Et medlemsskab af Museumsforeningen for Hadsund og Omegn giver mulighed for at deltage i mange arrangementer, spændende ture og gratis Årskort fra Nordjyllands Historiske Museum.

Årskort fra Nordjyllands Historiske Museum

museumsforeningen-hadsund-gratis-aarskort-gode-oplevelserMod fremvisning af Årskort fra Nordjyllands Historiske Museum kommer du gratis ind på alle museerne undtagen dog Vikingecenter Fyrkat og Lindholm Høje Museet, hvor du kommer ind til reduceret pris.

Årskortet gælder for 2 personer.

Støt formidlingen af den lokale kulturhistorie

Som medlem af Museumsforeningen for Hadsund og Omegn er du også med til at støtte dit lokale museum, da 50% af medlemskontingentet går ubeskåret til Hadsund Egnssamling.

Sådan bliver du medlem af Museumsforeningen for Hadsund og Omegn

Klik på "This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." - og indtast "Nyt medlem" i emnefeltet og oplys fornavn, efternavn, postadresse og evt. telefonnummer.

JKMM E Post IkonMona Andersen

3 - 4 gange årligt får du også tilsendt nyhedsbreve…